Gastenboek

106 berichten, 11 pagina's 
«  » 
01-06-2013
Geplaatst door: Henk (De Troubadours)

Nieuwe dirigent

Hallo Dames, hoe is het in Aalsmeer? Ik zie dat jullie erg in trek zijn bij de dirigenten. Nou heel veel succes in jullie keuze want een goede dirigent is het halve werk!

Groet, Henk

De troubadours

12-04-2013
Geplaatst door: Theo

23 maart

Hoi meiden! Dat was prachtig de 23e jl. Vooral doorgaan!
Veel succes nu en in de toekomst.
Liefs, Theo.

20-03-2013
Geplaatst door: Marijn Sieders

Concert van afgelopen zondag

Door mijn partner, een hele grote fan van jullie en oude bekende ben ik gisteren meegenomen naar Enschede om na vele verhalen gehoord te hebben de werkelijke klanken van jullie koor te mogen beluisteren.
En mijn vriendin (Wilma de Lange) heeft daarmee niets teveel gezegd want ik was letterlijk tot tranen toe geroerd door de prachtige samenklank en precisie waarmee jullie zang neerzetten. Prachtig! Echt ontzettend mooi en de volgende keer verdienen jullie wat mij betreft een prachtige kerk waar jullie engelenstemmen ook nog mooi gedragen worden, wat een droog hok zeg. Wat zal dat hard werken geweest zijn voor jullie. Respect!

03-01-2013
Geplaatst door: Carla Loos

ander koor

hallo davantileden, ik sprak vandaag Marjan van Houwelingen en vertelde haar van het ASKO-koor, dat op17 februari 's middags zingt in het Conservatorium in Amsterdam
stukken voor16 solostemmen.
Misschien iets voor jullie?
Ik weet niet wat het kost Groet Carla

11-12-2012
Geplaatst door: Floor

Het is weer bijna Kerst dus ik moet weer even aan jullie denken hoor. Succes met alle kerstoptredens!! Zijn jullie toevallig nog in de buurt van Wageningen te vinden?!?! Liefs, Floor

22-04-2012
Geplaatst door: Harr Fredericks

Djembe Workshop

Hallo dames ... zoals beloofd een reactie:

DAVANTI .... Een leuk koor, leuke dirigent, nog leukere dames en een geweldig gevoel voor ritme & timing.

Heb een leuke middag met jullie gehad enne thanx voor de mooie muzikale Afrikaanse toegift !!

Groetjes & tot ziens ... Harr van De Djembikkels.

17-12-2011
Geplaatst door: Gerrit Tamboer

Christmas in Dordrecht

Leuk om met jullie een podium te delen! Het contrast was wel groot, vooral omdat wij (The Santa Singers) onze sets afsluiten met een orkestband. Wij hebben geprobeerd het dak eraf te zingen maar bij jullie sloegen alle stoppen door!
Nog veel plezier met de kerstoptredens!
Gerrit (Bas van The Santa Singers)

28-11-2011
Geplaatst door: Willem Lentink

Concertreactie

Ik ben erg blij met het aandeel van Davanti en persoonlijk was psalm 23 (Schubert) voor mij het hoogtepunt, meiden wat zingen jullie mooi, inderdaad als engelen. Dat was ds. Dick de Lange's motivatie ook om wat met jullie te gaan doen en volkomen terecht!!
Het was een mooi afwisselend programma met een hoge amusementswaarde. Wat mij betreft was dit toch een concert om te onthouden en voor herhaling vatbaar. Bedankt ook voor jullie inspanningen bij het aan de man/vrouw brengen van de kaarten; de zaal zat vol en dat was het streven.

met muzikale groet,
Willem Lentink.

27-11-2011
Geplaatst door: Henk Lourens

Concert

Nou,volgens mij was het meer dan uitverkocht; echt een muziekfeest,gisteravond,toch ? Ik vond het persoonlijk een groot genoegen om samen met jullie op te treden. Ik heb veel respekt gehoord voor jullie als koor, een geweldige technische perfektie. Veel succes voor de toekomst en ik hoop dat we dit optreden in Aalsmeer nog eens kunnen herhalen. Dan nog wat meer nummers gezamenlijk brengen ,dat zou geweldig zijn.

Hartelijke zangersgroeten van
Henk Lourens in Zwanenburg.

27-11-2011
Geplaatst door: Marja van der Jagt

concert 26 november

Wat kunnen jullie mooi zingen! Geen wonder dat jullie zoveel eerste prijzen winnen!

Mijn complimenten; ik heb ervan genoten.
Marja van der Jagt